Cafea Luvoco

CAFELE LUVOCO

În conformitate cu atingerea obiectivului companiei Gano Excel în a face cafeaua terapeutica accesibila tuturor, LUVOCO este pus la dispoziție în trei variante diferite. În primul rând, Classico – Rich & Deep conceput pentru bautorii de cafea neagra, cărora le place cafeaua tare. Următorul este Raffinato – rafinat si Distinct, creat pentru cei care au chef de o putere medie la cafeaua și este disponibilă în patru variante diferite – alune, ciocolată, scorțișoară și vanilie. În cele din urmă, Amoroso – Smooth & Gentle este un amestec de prajire ușoară pentru cei care o preferă light, usoara, fina si delicata. LUVOCO este disponibil în prezent în ca si dimensiune compatibilă cu modelul Lavazza.

Luvoco-capsules-group

Cunoscătorii de cafea gourmet vor aprecia varietatea de amestecuri disponibile, ce nu conțin gustul usor amaruui cu care este  Lingzhi cunoscut . Mai mult decât atât, aroma de capsule LUVOCO durează chiar și până la un an și jumătate în depozit, o diferență puternica fata  de capsulele de cafea convenționale care își pierd prospețimea și savoarea  lor după câteva luni. Acest lucru se datorează unei idei inovatoare de etanșare și brevetare, și unei tehnologi de incapsulare  special conceputa pentru a păstra prospețimea mult mai mult timp decât capsulele tipice de cafea

LUVOCO este ideea  Gano Excel Industries, care de asemenea detine cea mai mare plantație de Ganoderma Lucidum organica din lume, utilizând tehnologia avansată patentată, care gestioneaza  cultivarea și producția de Ganoderma. Președintele organizației, dl Leow Soon Seng este un pionier mondial în cultivarea Ganodermei Lucidum. Vorbind la un eveniment de lansare a avut loc la Bangsar de Sud , domnul Leow a spus: „In 1995, am inițiat Gano Excel Industries pentru a aduce sănătate și prosperitate pentru fiecare familie. Cu o valoare de cercetare și dezvoltare de peste douăzeci de ani,  mii de familii au beneficiat de produsele noastre pe baza de extract de Ganoderma – produs 100% natural, prin metode de cultură organică fără a folosi substanțe chimice artificiale

Luvoco Lansare

Cafeaua LUVOCO poate fi denumita  „DRAGOSTE de CAFEA“. LUVOCO este prima capsulă de cafea gourmet solubila cu 100%  cu extract de  Ganoderma Lucidum. Aceasta caféa Luvoco se face cu cafea Arabica de calitate și boabe de cafea Robusta, care vine într-o varietate de amestecuri bogate pentru a garanta o ceașcă de cafea perfectă ce se potriveste in orice moment al zilei, gustul fiind irezistibil oricarui consumator de cafea sanatoasa. Luvoco Ganoexcel combina efectul terapeutic al Ganodermei cu savoarea cafelei gourmet, de acasta data in forma de capsule, forma de cafea tot mai des folosita in ultimul timp ca trend de cafea.

????????????????????????????????????

 

Aparatul Luvoco este o invenție inovatoare ce utilizează tehnologie italiană pentru a produce cafeaua perfectă în doar 30 de secunde.

Luvoco aparat cafea– Ușor de utilizat

– Design compact și elegant

– Control automat al cantității de cafea

– Ejectare automată a capsulelor de cafea

– Soluția ideală pentru a vă satisface rapid nevoia pentru o cană savuroasă de cafea premium

Aparatul Luvoco încălzește apa până la temperatura optimă, după care o împinge cu o presiune de 15 bari printr-o capsulă de cafea premium și apoi direct în cana dumneavoastră. Sistemul de pompare a apei fierbinți cu presiune ridicată a fost atent conceput pentru a garanta o cană perfectă de cafea, plină de savoare, de fiecare dată.

 

Cafea Amoroso – Fina și tandra

Amoroso este o cafea capsule gourmet obținută din boabe de cafea premium prăjite light și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în ciuperca Ganoderma Lucidum.
Cafeaua Amoroso  este de culoarea maro-deschis, are o textură fină și nu prezintă urme de ulei pe suprafața boabelor. Aceasta are un gust similar cu cel al cerealelor prăjite și prezintă o aciditate proeminentă. Prăjirea light modifică foarte puțin gustul original al boabelor de cafea, spre deosebire de prăjirea dark. Totodată, cafeaua obținută prin prăjire light conține o cantite mai mare de cofeină. În timpul prăjirii light, boabele de cafea ating temperaturi interne cuprinse între 180°C – 205°C.
La aproximativ 205°C, boabele de cafea se crapă și se măresc. Acest fenomen este cunoscut ca “primul crack”, iar cafeaua prăjită light mai este cunoscută și ca acea cafea care nu este prăjită dincolo de primul crack.

Raffinato – Rafinata și deosebita

Rafinatto Este o cafea obținută din boabe de cafea premium prăjite medium și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în Ganoderma Lucidum.
Cafeaua prăjită medium are culoarea maro (o nuanță mai închisă decât cea a cafelei light) și are o textură mai consistentă. Se aseamănă cu cafeaua prăjită light prin faptul că nu prezintă urme de ulei pe suprafața boabelor, însă gustul și aciditatea diferă semnificativ, fiind mult mai echilibrate, iar nivelul de cofeină este un pic mai scăzut.
În timpul prăjirii medium, boabele de cafea ating temperaturi interne cuprinse între 210°C – 220°C, aflându-se între primul și al doilea crack.

Classico – Bogata și intensa

Classico  este o cafea obținută din boabe de cafea premium prăjite dark și îmbogățite cu toate beneficiile regăsite în Ganoderma Lucidum.
Cafeaua prăjită dark are culoarea maro-închis, de la un maro ciocolatiu până la un maro care poate fi confundat cu negru. Boabele supuse la prăjire dark prezintă urme de ulei pe suprafață, lucru care poate fi observat și privind o ceasșcă de cafea neagră. Gustul original al boabelor de cafea este eclipsat de gustul dobândit prin procesul de prăjire. Cafeaua va avea adesea un gust amărui, afumat sau chiar ars. Nivelul de cofeină prezent în cafeaua prăjită dark este foarte scăzut.
Pentru a obține o prăjire dark, boabele de cafea trebuie să atingă o temperatură internă de 240°C, ceea ce le duce foarte aproape de al doilea crack sau chiar dincolo de el. Uneori boabele de cafea sunt duse până la o temperatură internă de peste 250°C. În acest punct, textura cafelei devine din nou fină, rarefiată, iar gustul este puternic si intens.

Luvoco-Business-Pack Luvoco-Executive-Pack luvoco-pachet-1

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.