Despre Gano Excel

Despre Compania Gano Excel
Gano Excel este o companie cu sediul in Malaezia, care se remarca pe plan mondial prin unicitatea produselor sale. Fondata in anul 1995, aceasta companie a reusit sa se extinda in peste 60 de tari , mesajul promovat fiind cel de „ Sanatate si Bunastare in fiecare familie”. Recunoasterea internationala este rezultatul unei viziuni proprii , unei echipe puternice de cercetare, dezvoltare si inovare si desigur, orientarea produselor spre fiecare om in parte.

sediu-gano-excelGano Excel ofera in principal trei tipuri de produse pe baza de Ganoderna : bauturi calde, suplimente nutritive si cosmetice . Ce este Ganoderma? Aceasta este o ciuperca provenita din Japonia si China, ale carei proprietati benefice purifica sangele, intareste inima, elimina toxinele, regleaza si sustine sistemul imunitar si multe alte efecte terapeutice. Asadar, acum puteti imbina placerea cu utilul, datorita acestei cafele savuroase cu proprietati medicale extraordinare.
Cum a ajuns Gano Excel in Romania? Tara noastra s-a alaturat in 2006 celorlalte state partenere in care compania Gano Excel International detine peste 5 milioane distribuitori independenti. Astfel, Romania este prima tara din Europa si U.E. in care ajunge acest produs unic, destinat tuturor oamenilor ce doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate.
Produsele sunt 100% organice, dat fiind ca nu se folosesc pesticide, chimicale sau hormoni pentru cultivarea Ganodermei. Compania detine si investeste permanent in tehnologie moderna pe toate planurile: cercetare, cultivare, producere si dezvoltare. Astfel, Gano Excel se poate madri cu un lant de clinici si laboratoare proprii, dar si echipe medicale, de cercetare si echipe tehnice, care pun in practica cele mai noi si benefice descoperiri.
Cine sta in spatele acestei companii gigant? Vicepresedintele companiei Leow Soon Seng este cel care a descoperit modalitatea de crestere a fiecarei specii de Ganoderma, astfel incat aceasta sa-si pastreze calitate de la cultura la cultura. Pe plan international, aceasta companie detine cea mai intinsa plantatie de Ganoderma organica, fiind atestata de catre Good Manufacturing Practices ( GMP) pentru calitatea si siguranta produselor in 28 de tari.
Promovarea si distributia produselor in lume se bazeaza pe un sistem MLM, ce presupune o piata de desfacere nelimitata, mai putina birocratie, posibilitatea de dezvoltare personala si cea de castiguri financiare egale cu gradul de implicare. Acest sistem este modern, eficient si corect, fiind bazat pe comunicare si relationare interumana. . Fiecare persoana are posibilitatea de a testa produsele Ganoderma, dar si de a se implica personal pentru a le promova.
Pentru siguranta fiecarui consumator, va prezentam licentele si certificatele obtinute de-a lungul timpului de catre Gano Excel:
Autoritatea pentru controlul medicamentelor Malaezia
Ministerul Sănătăţii din Malaezia
Ministerul Sănătăţii din Singapore
Ministerul Sănătăţii din Thailanda
Laboratoarele Sănătăţii din Indonezia
Biroul pentru alimente şi medicamente Kuala Lampur
Consiliul pentru Standarde şi Productivitate din Singapore
Serviciul Australian de Carantină şi Inspecţie
Asociaţia pentru Vânzări Directe din Malaezia
Centru de consultanţă şi Inovaţie USM
Certificatul HALAL
Certificate ISO
Va invitam sa descoperiti avantajele unui produs 100% natural, cu efecte terapeutice complexe!