Afacerea Gano Excel

Investitii minime, profit egal cu gradul de implicare,sistem cumulativ, bonusuri de performanta, sponsorizari, vacante si multe altele. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa te alaturi familiei Gano Excel si sa-ti cresti veniturile fara eforturi prea mari. Gano Excel nu doar ca iti ofera produse de inalta calitate pentru consumul zilnic, dar te intampina si cu un sistem de marketing unic, creat special pentru recompensarea clientilor.
Sanatatea este prioritara pentru fiecare om si familie, motiv pentru care incercam sa aducem mai multa fericire oamenilor prin intermediul acestui business excelent. Sistemul MLM este unul foarte prietenos si mult mai avantajos fata de sistemul clasic de vanzare, ce ne permite recompensarea clientilor decisi sa recomande produsele noastre. Astfel, te bucuri de o cafea sanatoasa alaturi de cei dragi si in acelasi timp iti asiguri o mica parte din venituri.
Pentru Gano Excel exista doua categorii de persoane: cele care se bucura de efectele cafelei Ganoderma si se implica activ pentru cresterea veniturilor proprii si cele care se gandesc sa incerce aceasta cafea sanatoasa, despre care au auzit atatea lucruri bune. Daca faci parte din categoria celor care nu au descoperit inca efectele Ganoderma, te poti alatura echipei noastre oricand!
Ce trebuie sa faci pentru a deveni membru Gano Excel? Principiul care sta la baza acestui business este foarte simplu: consumi si recomanzi. Nu trebuie decat sa te inscri, sa folosesti produsele si sa le recomanzi si altora. Fiecare produs are un punctaj, iar punctele acumulate personal si cele de grup se acumuleaza in fiecare luna, fara sa dispara. Nu exista termen limita pentru acumularea punctelor si astfel vei putea primi bonusuri de performanta grup/lider, bonusuri de dezvoltare lider etc.
Pentru ca ne mandrim cu produsele noastre, pentru inceput te invitam sa comanzi un pachet de start, in care vei primi catalogul de produse si o pagina de web personala in calitate de membru Gano Excel. Conditiile de mentinere sunt de asemenea accesibile, tot ceea ce este necesar fiind mentinerea unui nivel de cumparaturi personale la 60 PV si cel al grupului personal la 180 PV lunare. Si desigur, comanzi produsele la preturi de depozit, ceea ce iti aduce economii financiare importante.
Ce alte avantaje mai exista? In functie de gradul de implicare, poti primi bonusuri de performanta grup ( GPB) si bonusuri de performanta lider ( LPB). Castigul tau poate ajunge pana la 40% din volumul comisionabul, in functie de nivelul tau si cel al fiecarui membru colaborator generator de linie in retea. Daca ai ajuns director sau chiar mai sus de atat, primesti bonsulul de dezvoltare lider, procentul castigat fiind important.
Daca eforturile sunt pe masura, te poti califica pentru fondul „ Masina de Lux” – o sursa de fericire, un mijloc de raclama pentru Gano Excel si o modalitate perfecta de a-ti construi propria retea de colaboratori. De asemenea, Gano Excel sponsorizeaza vacante de neuitat pentru membrii si liderii sai, oportunitatile fiind deosebite. In plus, avem privilegiul de a oferi sponsorizare internationala si recompensara globala in cele peste 60 de tari in care suntem prezenti.
Daca te-am convins, Gano Excel sta oricand la dispozitia celor ce vor sa se alature!